čtvrtek 30. ledna 2014

Sleek Eyeshadow Palettes Haul





 Garden of Eden

Paletka inspirovaná přírodou, která odráží odstíny z tropické džungle, obsahuje i mimořádně nositelné zemité hnědé, zastřené fialové a organické zelené.
Za povšimnutí stojí názvy jednotlivých stínů korespondující s hlavním motivem paletky.










Oh So Special

 Paletka obsahuje lichotivé růžové a hnědé odstíny, podobně jako nová Naked 3. Skvěle se bude doplňovat s rose gold Color Tattoo. Denní varianta líčení z matných hnědých a krémově béžových půjde snadno přetransformovat ve večerní look pomocí třpytivého šedivého a kouřového švestkového stínu.







Au Naturel

Au Naturel je řada matných a třpytivých očních stínů, ze kterých se dá vytvořit jemné, ale vykonturované denní líčení. Odstíny se pohybují v teplejších hnědých neutrálních barvách, extrémně povedené jsou ale studenější barvy na ztrácení a do očního ohybu. S touto jedinou paletkou půjdou vytvořit hnědé kouřovky bez toho, aniž by bylo za potřebí nějakých dalších stínů navíc, což ji činí vhodnou na cestování - obsahuje navíc i zrcátko a bílou vhodnou na rozjasňování pod obočí. S malou pomocí mojí paletky od Make Up Academy líčení nabere větší spád a je na můj vkus víc poutavé.  









nejzajímavější odstíny

třpytivá tmavě vínová Celebrate mi lehce připomíná Blackheart z Naked 3

Taupe je lepší dvojče mono stínu od Rimmel
na ztracení okrajů a přechody

Tip od GetTheLouk




originally published on

Žádné komentáře:

Okomentovat